Відома українська співачка, часта гостя численних українських телевізійних розважальних шоу, а також нова героїня романтичного проекту "Холостячка" Злата Огнєвіч продовжує дивувати багатьох своїх шанувальників. Цього разу артистка вирішила нагадати українцям, що таке доброта і допомога тим, хто її потребує.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Новий Рік - час чудес! І сім'ї дітей з онкологією, як ніхто інший, знають, що чудеса здійснюються! Я пропоную вам приєднатися до такого дива разом зі мною, наблизити дітей з онко до одужання. Фонд "Таблеточки" проводить щорічну благодійну акцію "Дарунки на здоров'я", де, в спеціальному онлайн-магазині від Фонду @tabletochki_ можна подарувати дітям, які борються з раком, спеціальні подарунки: ліки та іншу допомогу, яка наблизить їх до одужання!", - пише Злата Огнєвіч.

Також можна помітити, що у свіжій публікації Злата показала парочку знімком з Центру допомоги діткам з важкими захворюваннями. Тут Злата просить усіх небайдужих українців приєднаються до акції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомляли, Лілія яма підказала українкам, чим здивувати коханого в новорічну ніч - від такого ніхто не відмовиться: "Принц не змусить себе чекати".

Як повідомляв Знай.uа, справжню любов Злати Огнєвіч випадково вистежили після "Холостячки" - дивилася, як на Бога: "Вона грає".

Знай.uа писав, колишній Злати Огнєвіч Макс Тарапата розсекретив свій магічний ритуал - за такого нареченого будуть битися всі: "прокинеться наївна...".