Валерія Товстолєс приєдналася до привітань українців з Новим Роком і розповіла про те, що настає час пригод.

Успішна українська модель, учасниця "Ліги сміху" і "Жіночого кварталу" розповіла, що дуже багато людей стежать за її діяльністю протягом багатьох років, але ж вона частіше демонструє саме робочі будні, адже поки це найцікавіше проведення часу в її житті, яке займає 80% її життя. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 35 тисяч осіб.

Валерія Товстолес, фото: Instagram
Валерія Товстолес, фото: Instagram

"Найчастіше я сиджу вдома зі своїми друзями☺ ️ але зараз час для пригод і подорожей. У мене буде рівно тиждень, щоб наповнитися і повернутися до Києва з новими силами. Я сподіваюся, що вже в січні ви побачите мою пісню, почуєте її, відчуєте і т.д.", - пише Валерія в публікації.

І під кінець Товстолєс поцікавилася, з чим же або з ким вона асоціюється в українців. Вона постала на пляжі, в тоненькому купальнику, зі спини.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Лера Товстолес, скріншот: Instagram
Лера Товстолес, скріншот: Instagram

"Красуня😍", "З ласкою або куницею", "Асоціація одна. Є фільм "Пеппі Довгапанчоха", "Якось не приходило в голову, з ким, а тим більше, з чим асоціювати - ви самостійна бойова одиниця😀", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Знай.ua писав, актриси "Жіночого кварталу" показали себе без одягу: хочуть навчити українок любові до себе