Яскравий учасник другого сезону романтичного реаліті" Холостячка " Дмитро Шевченко, якому головна героїня Злата Огневич у фіналі відмовила в реченні руки і серця, не впадає у відчай і продовжує жити далі. На цей раз з'явилися докази того, що Діма дуже добре проводить час з іншою учасницею шоу, але тільки "Холостяка" - Катею Шеффер.

Про це стало відомо завдяки відео на фанатській сторінці шоу "Холостячка" в мережі TikTok, а також кадрам, які Катя опублікувала в соціальних мережах.

Діма Шевченко і Катя Шеффір, скріншот: TikTok
Діма Шевченко і Катя Шеффір, скріншот: TikTok

"Подобається пара?", - запитують автори публікації у користувачів мережі.

На свіжому відео можна побачити, що Діма Шевченко вже не приховує свої теплі стосунки з Катею, автори так і підписали знімок. Парочка сидить в затишному місці і в обіймах знімають себе на селфі камеру смартфона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Діма Шевченко і Катя Шеффір, скріншот: TikTok
Діма Шевченко і Катя Шеффір, скріншот: TikTok

Також можна побачити зі знятих Катериною кадрів, що Дмитро вже використовував свої і її губи за призначенням - парочка мило поцілувалася, тримаючи в руках ще й келихи з шампанським, а також бенгальськими вогниками.

Можна тільки уявити, як на таку парочку відреагують інші учасники проектів "Холостяк" і "Холостячка", адже Діма і Катя перші, хто офіційно об'єднав проєкти такими відкритими стосунками.

Раніше повідомляли, Міша Романова з "ВІА Гри" мало не задихнулася, загадуючи бажання на Новий рік: "Захотіла уваги".

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" подарував коханій намисто людожерів, але Настю Каменських не "задовольнив".

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огневич залишила Задворного в 2021 році і зважилася на дітей: "Час чудес".