Відомий музикант Сергій Бабкін приєднався до решти зірок українського шоу-бізнесу, щоб поділитися новорічними кадрами.

Він опинився на вулиці разом з дружиною і дворічним синочком Єлисеєм, щоб поділитися реакцією на перший усвідомлений вибух хлопавки. Виконавець авторських пісень і учасник "5'nizza" часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 420 тисяч осіб. Але цього разу реакція українців була неймовірно милою через те, як Єлисей себе підніс.

Сергій Бабкін, instagram.com/babkin_official/
Сергій Бабкін, instagram.com/babkin_official/

"Перша усвідомлена хлопавка🎉 дивитися зі звуком!🔊", - пише Сергій Бабкін.

Чоловік скористався хлопавкою, конфетті розлетілися навколо вибуху, а малюк лише злегка відсторонився і сказав геніальну фразу, яка і зробила настрій тисячам українців.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Треба збирати, треба збирати", - сказав хлопчик.

Сніжана Бабкіна, instagram.com/snezhana_babkina/
Сніжана Бабкіна, instagram.com/snezhana_babkina/

"Треба збирати🥰", "Правильно говорить, треба збирати ... намусорили🤪", "Екологічне мислення з народження:)", "Боже, давно так не сміялася. Розумничка, привчить до порядку всіх👌", "Нарешті спокійна за планету", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська, Оля Фреймут і подружжя Бабкіних розсекретили дивні імена дітей: іноді самі забувають

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій і Сніжана Бабкіни "спітніли" в лісі: "Отримали величезне задоволення!"

Знай.ua писав, окремі спальні, зради і поїздки в Чорнобиль: Павло Зібров, Сергій Бабкін та Ольга Сумська відкрили секрет міцного шлюбу