Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору NASA, яке безпосередньо підпорядковується Президенту США, повідомило, що біля нашої планети пролетить астероїд розміром з автобус.

В агентстві уточнили, що астероїд пролетить повз Землю в четвер, 6 січня, 2022 року.

Астероїд, скріншот: Instagram
Астероїд, скріншот: Instagram

Зазначається, що розміри астероїда 2014 YE15 становлять близько 12,8 метра, що дорівнює довжині автобуса. Космічне тіло пролетить повз Землю на відстані в 7,4 мільйона кілометрів.

Уточнюється, що ні розмір астероїда, ні його Відстань до землі не становлять загрози нашій планеті.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Астероїд, фото: вільне джерело
Астероїд, фото: вільне джерело

Також варто нагадати нашим читачам, що раніше з сусідньої РФ вже приходили тривожні новини.

Так, Всеросійський науково-дослідний інститут з проблем цивільної оборони та надзвичайних ситуацій повідомляв про те, що критично небезпечний астероїд Апофіс діаметром майже 400 м, що важить більше 30 млн т, підлетить до землі в 2029 році відразу після Дня Космонавтики.

Раніше повідомляли, NASA за $10 млрд запустило в космос телескоп "Джеймс Вебб", або як подивитися в минуле за допомогою двох чайників.

Як повідомляв Знай.uа, людство вперше "торкнулося" Сонця: зонд NASA здійснив найбільший прорив з часів польоту людини на місяць.

Знай.uа писав, у небі над Чорноморським узбережжям вибухнув метеорит - стало світло, як вдень.