Олексій Тригубенко - найяскравіший учасник першого сезону "Холостячки" з Ксенією Мішиною.

Чоловік прикував до себе погляди сотень тисяч жінок по всій Україні, проте актриса у фіналі вибрала гумориста Олександра Еллерта. Тим не менш, за Олексієм Зараз, на його сторінці в соціальній мережі Instagram, стежать понад 160 тисяч осіб, з якими він поділився приємними фактами про 2021 рік.

Олексій Тригубенко. Фото: Clutch
Олексій Тригубенко. Фото: Clutch
Олексій Тригубенко. Фото: Clutch

"Наша компанія зросла в два рази. Ми відкрили філію в Дніпрі. Правда хотіли в чотирьох містах, але все виявилося не так просто. Відкрили нову компанію з доставки авто з США і Кореї, і вже встигли привезти клієнтам 70 машин. До того ж ми запустили круті продукти для інвесторів, завдяки яким вже 50 водіїв з нашого автопарку їздять на своїх власних автомобілях", - пише Олексій Тригубенко В публікації.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він дуже пишається цим досягненням. А ще йому вдалося виконати свою мрію і піти на яхті у відкритий океан. Він побував на Сейшельських Островах, на Кіпрі, в Каппадокії, пройшов курс з дріфту, але не зміг виїхати на змагання. Олексій придбав автомобіль своєї мрії, любив і захотів стати прикладом для багатьох українців.

Нагадаємо, відкинутий Ксенією Мішиною Льоша Тригубенко з "Холостячки" розповів як його сприймають інші дівчата: "Ганьба таке говорити"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина розповіла про початок своєї кар'єри: "Я ще не вірила..."

Знай.ua писав, Ксенія Мішина Востаннє розлучилася з Еллертом-повернути не вийде: "Знайде ще один вертоліт"