Євген Кошовий опублікував побажання З Новим роком. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там у нього 1,3 мільйона фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост.

31 грудня, коли багато зірок звернулися до українців з побажаннями на новий 2022 рік, Кошовий не залишився осторонь і опублікував відеозвернення. У ньому він привітав співвітчизників з Новим Роком від імені колективу "Квартал 95"

"Всіх з наступаючим Новим роком. Спасибі за те, що Ви були з нами в цьому році. Сподіваємося, що наступний рік буде "ваще вогонь". Ми всіх любимо, ми-це Студія " Квартал 95. Будьте здоровими і живіть завжди на позитиві", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фоллоєври іронічно відгукнулися на привітання.

"Ріпа хоч пацюкив бий"; " Євген з повагою і тебе з наступаючим Новим Роком🔥"; "З Новим роком"; " спасибі братан ..вас також ..з наступаючим"; " Жека, з наступаючим! Всього хорошого!, Бажаю тобі що б з кожним роком все більше сяяв";" смачної скумбрії по 8 гриві", - повідомляють вони.

Нагадавши, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Раніше Знай писав, внучка-красуня Софії Ротару В кофтині серед міста оголила груди:"дуже стильно". Соня Євдокименкко поділилася кадрами з нової фотосесії.

Також портал Знай.иа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею