Відомий український артист Костянтин Бочаров, який відомий всім як Melovin, дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про особисте, і про плани на майбутнє.

Новий сюжет був знятий для програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Рік для чоловіка був родючим, і як він сам зазначає, Це все завдяки камінг-ауту. Він став повністю вільною людиною, і став собою.

Melovin, фото: скріншот з відео
Melovin, фото: скріншот з відео

На початку року він розлучився зі своїм хлопцем, з яким був у відносинах останні шість років. При цьому, як він сам зазначає, у нього немає ніяких образ, а виключно позитивні емоції до цієї людини, адже вони багато пройшли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми не багато спілкуємося, але ми дружимо, так. Я можу назвати цю людину своїм другом, тому що за 6 років ти розумієш, що ніхто не знає мене краще, ніж ця людина. 6 років ми жили разом, а 11 років знаємо один одного" - розповідає артист.

Melovin, фото: скріншот з відео
Melovin, фото: скріншот з відео

Зараз у нього цукерково-букетний період, і досить складний, однак, він не захотів називати не те щоб ім'я, але і стать цієї людини. Захотів, щоб це була загадка до останнього.

"Мені здається, я так ще ніколи не любив. Якраз про це вся пісня. Не скажу, нехай це буде секретом. Це людина" - продовжив Костянтин в інтерв'ю.

Далі він зазначив, що переживати відносини публічно він не готовий, так як таке не любить. Про це у нього навіть є особиста пісня, яка називається "Таємний знак".

Melovin, фото: скріншот з відео
Melovin, фото: скріншот з відео

Сім'я і відносини повинні бути як подарунки від Діда Мороза. Щоб їх ніхто не бачив до моменту Нового року - такий посил несе чоловік. А чи стане відомо про його стосунки - покаже лише час.

Нагадаємо, "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській.

Також Знай писав, від сліз на " Євробаченні "до танців на" масці": як змінилися Melovin і Андрій Данилко, які дружать вже багато років

Раніше Знай повідомляв, "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській