Злата Огнєвіч вже повністю відійшла від участі в другому сезоні романтичного шоу "Холостячка", в ході якого їй не вдалося знайти любов всього свого життя, так як у фіналі вона вибрала Андрія Задворного.

У чоловіка до неї не було ніяких почуттів через півтора місяці відносин поза камерами, зате себе прекрасно показав Макс Тарапата. Чоловік покинув шоу за крок до фіналу, але найперший прийшов до Злати, коли їй знадобилася допомога і підтримка.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Вони разом святкували Новий рік, учасник "Холостячки" не посоромився її привселюдно поцілувати, а зараз виконавиця вийшла на зв'язок з шанувальниками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч осіб, щоб поцікавитися - як українці провели новорічну ніч.

"Кішечки мої улюблені. Всіх з Новим роком☺ Признавайтесь, як провели новорічну ніч?", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На фотографіях вона постала в шкіряних штанях, в туфлях і в помаранчевому корсеті з голими плечима.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Менше агресії, котики. Як на мене, Злата вирішила приміряти образ Кендал Дженер, тому що це в її стилі: як типаж, так і одяг, позування", "Розставлені ноги і відкритий рот", "Злата, навіщо себе показувати в такому невдалому ракурсі?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Подобається пара?": колишній Злати Огнєвіч і зірка "Холостяка" гарячим поцілунком переграли всіх і об'єднали проекти

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячку" Злату Огнєвіч помітили за поцілунком з Максом Тарапатою на Новий Рік: "Користується ним"

Знай.ua писав, Алекс Топольський навчився не злитися і не смішити Бога перед "Холостяком": "Відчув на собі"