Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч зараз користується непоганою популярністю в соцмережі.

Хоч історія кохання з головною героїнею закінчилася далеко не хеппі-ендом і думка численної аудиторії про Андрія Задворного залишається досить неоднозначною з часткою відвертої недовіри, він все ж продовжує активно вести свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить вже більше 50 тисяч чоловік.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Андрій Задворний в черговий раз поділився своїми потаємними думками з великою аудиторією і розповів, що він вже давно живе за власними правилами і тільки в своє задоволення. Для нього чужі слова "треба" і "повинен", і в цьому він відчуває свободу.

"Інтереси розвиваються - я більше приділяю часу тому, що мені дійсно подобається. Я навчився не бути там, де мені не подобається, не проводити час з тими, хто мені не близький, "тому що треба". Мені здається, саме в цьому свобода. Свобода бути собою", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот з Instagram, Андрій Задворний
Скріншот з Instagram, Андрій Задворний

Також він зізнався, що після новорічних свят до нього прийшло довгоочікуваний спокій і умиротворення, тому він нарешті може дозволити собі трохи помріяти.

"Телефон не тріщить від тонни повідомлень, з'явився настрій і натхнення написати собі цілей. Ось цим і займуся найближчі дні - буду мріяти", - підсумував Андрій.

Коментарі - instagram.com/zadvornyi_andrii/
Коментарі - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Коментарі - instagram.com/zadvornyi_andrii/
Коментарі - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч залишила Задворного в 2021 році і зважилася на дітей: "Час чудес"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний повідомив про нову пристрасть після розриву зі Златою Огнєвіч: "Занурююся з головою"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячку" Злату Огнєвіч помітили за поцілунком з Максом Тарапатою на Новий рік: "Користується ним"