Олена-Крістіна Лебідь показала як проводить зимові свята. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

3 січня дівчина опублікувала фотографію з зимового відпочинку. Вона показала, що освоїла сноуборд. Дівчина лежить в різнобарвному костюмі на снігу і на ногах її дошка.

"Коли сказали, що залишилося ще 33 салату😂 😂 😂", - повідомила іронічно Крістіна-Лебідь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"Втомилася🙂"; "настрій саме такий"; " Ахахаха, вимагаємо аферистів після нового року🐛 💚";" ефектно катаєтеся🔥 👏 👏 👏 😮";" втомилася🙂", - зазначила вона.

Раніше ми писали про те, що Олена-Христина Лебідь "вкрала" дещо у Андрія Данилка, Розенко оцінить: "оновлена Вєрка Сердючка"

Нагадаємо, що Олена- Крістіна Лебідь наковталася віскі і зіпсувала Павлу Розенку нервишек: "П'яна в мотлоху"

Як повідомляв Знай.иа, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на ельфійку і "натякнула" на лікарню: "лікування примусове"

Також портал Знай.иа писав, що Олені- Крістіні Лебідь написав "заморський принц", але вона спритно розпізнала аферу: "спасибі, кізяк"