Відома українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про те, як проводить перші дні після Нового року. Затишна сімейна фотографія вже в мережі.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує кадрами особистими, або ж сімейними.

Зараз саме такий випадок, але на фото просто чоловік з дітьми, а й батьки. Після Нового року вони вирішили туди відправитися на кілька днів, і це вже якась сімейна традиція.

Перші дні в році, як зазначає Лілія Ребрик, найособливіші в усьому році.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Хтось ставить життя на паузу: 💫відлежується, ловить кайф від новорічних (або необов'язково!) фільмів, поки в келиху дзвенить шампанське; 💫хтось їде за натхненням в засніжені гори і там божеволіє від щастя від шаленої швидкості вниз горою. 💫А хтось навпаки: шукає затишку на пекучому сонці, коли до моря – рукою подати, а пальці ніг просто тонуть в піску! 💫А хтось у ці дні-натхненно працює! 💫Ми ж з року в рік їдемо до батьків!"- йдеться в повідомленні під постом.

Вони шукають і знаходять натхнення в колі батьків, адже поруч з ними як в дитинстві. Завжди смачно пахне з кухні, адже там чаклує мама.

"Поруч з дітьми метушиться ТАТО, розгортають новорічні подарунки - їх дбайливо і з любов'ю поклали ще в новорічну ніч під ялинку спеціально для нас! ❤️ І цього так не вистачає в дорослому заклопотаному житті!"- підсумувала телеведуча.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик зізналася, як разом з чоловіком побудувала "чужу" сім'ю

Раніше повідомлялося, що Лілія Ребрик "стерла" 10 років спільного життя з чоловіком, щоб знову стати нареченою

Також, Лілія Ребрик порадила, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч