Популярний український виконавець і ватажок зграї своїх відданих "вовчиць" Олег Винник частенько розміщує свіжі публікації для шанувальників і ділиться новинами з творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 960 тисяч осіб.

Олег Винник вирішив не зраджувати традиції і публічно привітати з днем народження свою близьку подругу і колишню бек-вокалістку Таюне, з якою йому вже довгий час приписують роман. 4 січня Таїсії Сватко (справжнє ім'я) виповнюється 48 років. Він залишив співачці безліч теплих і зворушливих побажань, а також розмістив її чарівну фотографію.

"Нехай твій голос звучить в унісон із серцями мільйонів людей, краса та молодість захоплють і надихають, а життєвий шлях буде світлим та щасливим! Многая літа 🥳🎁🌼" - написав Олег Винник.

Варто зазначити, що артистам не тільки приписують пристрасний роман, а й багаторічний шлюб і спільного сина-підлітка. Таюне навіть називають його "таємницею дружиною". Але, Винник не поширюється про своє особисте життя, чутки не спростовує, але і не підтверджує.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник розсекретив свою нову "Ніно" і це не Таюне - 31 нрудня проведуть разом: "Довгоноге щастя"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова притулилася напівголими грудьми до Олега Винника - такому щастю тисячі "вовчиць" позаздрять: "Теплого відчуття додасть"

Також портал Знай.uа писав, що Олега Винника осідлала фаворитка з шоу "Маска", нічого не бачить і не чує: "Запав все-таки..."