Тетяна Брухунова піддалася критики з боку шанувальників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, починаючи з 2019 року Тетяна Брухунова перебуває у шлюбі з відомим російським гумористом Євгеном Петросяном, що принесло їй певну популярність. Зокрема, на її офіційній Instagram-сторінці 90,4 тисячі фоловерів, з якими 32-річна жінка часто ділиться з шанувальниками особистими кадрами. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіс.

Скрін, Instagram Тетяна Брухунова
Скрін, Instagram Тетяна Брухунова

4 січня дівчина опублікувала фотографію з Великого театру, де знаменитість відвідала виступ "Лускунчик". Дівчина здивувала оригінальним вбранням: дівчина одягла вовняні туфлі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На цьому знімку я абсолютно щаслива!🥰", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати фотографію. Були як позитивні так і критичні відгуки.

"ені здається або ваші черевички на фото хутряні?❄️❄️❄️🌹🔥"; "А чому ви ходите завжди без чоловіка?"; "Театралка у всій красі ️ ️ обійняти і плакати 🥲" - повідомляють вони

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.иа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"