Леся Нікітюк продемонструвала, як вона"відкриває чакри". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці соціальної мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Останні люблять коментувати кожен її пост. Іноді телеведуча спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

4 січня дівчина опублікувала фотографію, на якій готується до масажу. Дівчина зазначила, що таким чином вона відкриває чакри.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"4 січня... відкриваємо чакри дівчинки☺️", - повідомила вона.

Фоловери почали активно коментувати пост Лесі Нікітюк. Багато хто поділився своїм досвідом в даному непростому процесі.

"Щось я ніяк не можу чакри відкрити свої 🤪рот відкривається ще досі, а чакри немає😏"; " Леся, вода в готелі вже є? 😁 "; "Хто їх закрив то 😂?"; "Після НГ все закрилося, тепер би ще Різдво пережити😂 😂 😂 😂 😂"; " ОООО! Мій улюблений масаж в Міротелі❤️ від нього нереальне розслаблення👌 🏻; "Виглядає, як похорон", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу.

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".