Ксенія Мішина показала, як шукає заміну Олександру Еллерту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу" Холостячка". Це разом участю в декількох популярних проектів зробило її популярною в Україні.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4 січня дівчина опублікувала відеозапис. На ній можна побачити чоловіка в костюмі в одязі віщуна поруч з великою старою книгою. На тлі чути голос актриси, яка пожартувала на тему того, що вона відвідала ворожку.

"коротше, мені зараз будуть гадати на картах Таро на мою майбутню любов. Кажуть класна ворожка", - іронічно повідомила Ксенія Мішина.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"