Українські зірки регулярно займаються спортом, щоб тримати себе у формі. Про це повідомляє Instagram-портал життя великих людей.

Новорічні свята вже підійшли до кінця і багато з українців набрали зайві кілограми. Однак регулярні заняття спортом дозволять позбавити проблему калорій.

Для мотивації Instagram-портал програми ЖВЛ запропонував подивитися на фотографії заняття спортом відомих знаменитостей. Річ у тому, що Маша Єфросиніна, Ольга Полякова, Настя Каменських, а також інші українські знаменитості не бачать свого життя без тренажерного залу.

"новорічні свята добігають кінця, а значить саме час зайнятися спортом💪щоб точно вже завтра почати позбавлятися від зайвих кілограмів, гортай карусель і надихайся зірками, які не можуть і тижні прожити без фізичної активності", - повідомляє Instagram-портал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"