Популярний російський гуморист, телеведучий і шоумен, який починав свою кар'єру ще разом з Михайлом Задорновим, а також який нещодавно пародіював українського президента Володимира Зеленського, ну і звичайно - чоловік легендарної Алли Пугачової Максим Галкін розкрив правду про свою національну приналежність.

Про це стало відомо завдяки публікації на YouTube-каналі "Юзефович", де Галкін побував у гостях.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Чоловік Алли Пугачової розповів про своє єврейське походження. Батька гумориста, перспективного офіцера, застерігали від шлюбу з єврейкою.

Оточуючі були впевнені, що дружина-єврейка занапастить його кар'єру. Чоловік все ж одружився на коханій і не прогадав. Кар'єра його стрімко пішла в гору, він дослужився до генерал-полковника.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Максим Галкін, фото з Instagram
Максим Галкін, фото з Instagram

" Коли мій батько познайомився під Луганськом у літніх військових таборах, будучи офіцером, з моєю мамою-а вона була донькою командира, полковника, у них зав'язався роман. Мій дід, Григорій Робертович Прагін, був категорично проти цього шлюбу саме через те, що він бачив у батька перспективного офіцера. І він йому сказав: дружина-єврейка занапастить військову кар'єру", - повідав Максим Галкін.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова ніжно притулилася до красеня: "Дуже хороша людина".

Як повідомляв Знай.uа, мріяв про Примадонну ще 20 років тому: як починалися стосунки Алли Пугачової і Максима Галкіна, архівні кадри.

Знай.uа писав, Максим Галкін зізнався, як став жертвою орангутанга у вольєрі: "Я вирішив, що у нього нервовий тик".