Анна Трінчер показала свого нареченого на лікарняній кушетці. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Трінчер має багато шанувальників, тому вона часто ділиться з ними новими фотографіями або цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежать 1.6 мільйона чоловік. Останні намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

Анна Трінчер, скріншот з відео
Анна Трінчер, скріншот з відео

Як відомо, дівчина нещодавно побралася зі своїм хлопцем. Обранцем 20-річної співачки став 24-річний скандальний блогер Олександр Волошин. Він зробив їй пропозицію ще в кінці жовтня 2021 року.

Однак в новому 5 січня дівчина опублікувала фотографію свого нареченого в кисневій масці на лікарняному ліжку. Подробиць стану свого нареченого вона не повідомила, заспокоївши тим що з ним все добре.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Всім привіт від мене цієї булочки❤️ у нас все добре! Підпишіться на другий аккаунт Саші", - зазначила вона.

У підписі до посту Волошин відповів своїй нареченій.

"Боже, кохана, дякую тобі ! Я тобі шалено вдячний за що ти зі мною в такі важкі хвилини, за те що ти робиш для мене - ти неймовірна ❤️❤️", - зазначив він.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"