Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 520 тисяч чоловік.

Володимир Остапчук показав своїм фанатам парочку кадрів з останнього, новорічного випуску свого "Gagarin Show", де він із запрошеними гостями як зазвичай обговорював теми зі світу криптовалюти.

Учасники шоу також готували олів'є в окулярах для плавання, а сам телеведучий їв цей кулінарний шедевр з руки від пластикового манекена. Крім того, Остапчук відповідав на питання про криптовалюту зі спеціальними браслетами, які в разі помилкової відповіді били його розрядом струму. Нова серія вийшла дуже смішною і кумедною.

Скріншот з випуску "Gagarin Show"
Скріншот з випуску "Gagarin Show"

"І взагалі, бити струмом, їсти штучною рукою олів'є, базікати про криптовалюту і дико іржати пару годин - звичайна історія для @gagarin.show" - написав Володимир Остапчук.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот з Instagram, Вова Остапчук
Скріншот з Instagram, Вова Остапчук

Коментарі - instagram.com/vova_ostapchuk/
Коментарі - instagram.com/vova_ostapchuk/

Нагадаємо, Вова Остапчук показався з набряклим обличчям після новорічної вечірки: "Ось що значить по райдеру Полякової поїсти"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Вови Остапчука злягла з температурою після гучної 3-денної вечірки в Буковелі: "Мені дуже погано"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук з новою дружиною порадували раптовою звісткою: "Вже чекаємо"