Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

За лаштунками Improv Live Show, прем'єра якого відбудеться навесні на Новому каналі, Злата поділилася моторошною історією з минулого, що сталася в новорічні свята.

Як повідомила співачка, одного разу в Новий Рік невідомі люди кинули в її вікно велику петарду, яка зуміла пробити подвійні пластикові вікна і вибухнула всередині квартири. Цей випадок назавжди змінив ставлення артистки до такого веселого свята.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Колись в новорічні свята до нас в будинок влетіла величезна петарда. Вона пробила подвійні пластикові вікна і вибухнула в кімнаті. Тато нічого не зрозумів, тому що в цей момент дивився черговий фільм про війну, він любить таке, і подумав, що це просто розірвався снаряд в телевізорі", – поділилася співачка.

Після пережитого жаху Злата відзначає свято тільки на сцені, так як вірить у відому всім прикмету "Як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш".

Нагадаємо, відкинутий Златою Огнєвіч Макс Тарапата втратив близьку людину: "Записав останнє звернення і за декілька днів його не стало"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Задворний нарешті визнав, що йому потрібно було від Злати Огнєвіч: "Я такий спокійний зараз"

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч відпустила невдачу на "Холостячку" і розсунула ноги з Нового року: "У такому ракурсі?"