Святослав Вакарчук показав, як проводить вільний час з учасниками гурту Океан Ельзи. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний український виконавець і політик Святослав Вакарчук має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На його Instagram-сторінку підписано 89,9 тисячі вірних фанатів, які активно коментують і лайкають його пости.

Надя Дорофєєва і Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Надя Дорофєєва і Святослав Вакарчук, фото: Instagram

5 січня Святослав Вакарчук опублікував спільну фотографію з учасниками знаменитого колективу на тлі акваріума в квартирі. На знімку можна побачити клашініка Океану Ельзи Мілоша Єліча, бас-гітаристом Денисом Дудко і барабанщиком Денисом Хіліним.


"Океан, рибки і план",-підписав Instagram-пост Вакарчук.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

"План як повернути Владо в Україну? 😇 🙈 "; "План капкан🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.иа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"