Володимир Дантес показав кумедні кадри з відпочинку біля моря. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці.

Чоловік відомої української співачки і екс-солістки групи" Время и Стекло " Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережах.

На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються і лайкаються. Зокрема, на Instagram Дантеса підписано 641 тисяча фоловерів, а на Тікток - 87 тисяч.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Взимку цього року Дантес відправився в теплу Мексику і відпочиває на пляжах Карибського моря. Чоловік регулярно публікує кумедні фотографії фото і відео звідти.

5 січня український співак опублікував кадри з пляжу. Увагу українського співака привернула бігаюча чайка.

"Через 5 хв, після того як всі сходили в туалет, а ти сказав, що не хочеш)", - пожартував він.

Пост помітила Даша Астаф'єва, яка побачила в цій чайки себе. "Я перед нг", - пожартувала вона. Також іронічно відповіла на це дружина Володимира Дантеса Надія Дорофєєва.

Також пост прокоментували різні фоловери.

" Не змінюй нам з іншими птахами!; "Нарешті, контент якого нам так не вистачало 😅"; " це найкраще відео нового року 👏👏👏🔥🔥🔥❤️😂😂😂😂😂😂😂"; "😂 тут насправді дуже багато сенсу", - повідомила вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"