Олександра Кучеренко показала як готувала пиріг на Різдво. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського мандрівника і зірки проекту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова модель і телеведуча Олександра Кучеренко завжди усміхнена і красива.

Олександра Кучеренко, фото: Instagram
Олександра Кучеренко, фото: Instagram

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано вже понад 128 тисяч читачів вона часто публікує різні фотографії, на яких демонструє різні моменти свого життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

5 січня, напередодні Різдва, вона опублікувала фотографію, на якій тримає пирога. Дівчина зазначила, що завжди готувала це блюдом з мамою перед Різдвом.

"Ще з дитинства пам'ятаю пишний стіл, який накривала з бабусею до Святвечора, ту магічну атмосферу, очікування першої зірки... Для мене Різдво завжди було одним з найбільших сімейних свят. І хоча з часом багато давніх різдвяних традицій губляться, хочеться зберегти найцінніше-сімейне єднання ",- повідомила вона.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.ua писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"