Україно-американський чемпіон з латинських танців, хореограф, переможець в американському телевізійному шоу "Dancing With The Stars" ("Танці з зірками»), учасник в українському реаліті-шоу «Холостяк», член журі проекту «Танці з зірками» в Україні Макс Чмерковський здав «іспит на відвертість» телеведучій і журналістці Маші Єфросиніній.

Зокрема, він пояснив, чому відмовлявся від українських "Танців з зірками».

"Дзвонили давно, і багато разів. І минулого року, але ми не могли домовитися. Я не міг зрозуміти. Я оцінюю свій час тут трохи по-іншому, я тут не живу... Я до цього прийшов... у мене більш налагоджений бізнес там. Ми сіли з пітою, з дружиною, і вирішили, давай спробуємо. В принципі, я задоволений, і роблю те, що повинен», - розповів Макс.

Фото зі сторінки Макса Чмерковського
Фото зі сторінки Макса Чмерковського

Він додав, що в якості судді йому не вистачає слів, щоб висловити свою думку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Творці шоу чекали від нього "американської енергії", але це не його стиль. Макс додав, що він присвятив «танцям з зірками» 20 років, і дуже переживає за проект.

Він зазначив, що не очікував вильоту Lida Lee, оскільки, на його думку, вона повинна була опинитися хоча б у півфіналі.

На його думку, Костянтин Войтенко-найкращий танцюрист, але застряг на одному і тому ж. Його партнерка Роксоляна Маланчук - набагато вище по техніці.

"Закінчиться проект - це буде той же Войтенко. Артур Логай - інший, він чогось навчився", - упевнений чемпіон.

Проект "Холостяк", за словами Чмерковського - це помилка.

"Мене вмовили... мені сказали, що в Україні є проблема – така-то кількість дівчат на одного чоловіка. Чоловіки цим користуються, можуть підняти руку, напитися. Хотіли, щоб я був тим чоловіком, який покаже приклад, як це може бути ще. Поки вони домовили пропозицію, я вже був готовий. Я звичайний Одеський хлопчик, який виріс в іншому середовищі ... під час зйомок я відразу зрозумів, що все не так. Я зрозумів, що це величезна помилка. Тому що я не той, хто вибирає з жінок. Я не принц на білому коні - переді мною 25 жінок, і я пальцем тикаю - так, ні. Це не фундамент для правильних відносин", - шкодує про минуле Макс.

Макс Чмерковський, фото: Instagram
Макс Чмерковський, фото: Instagram

Дружина була не проти відпустити Макса на 3 місяці в Україну. Він зізнається, що мріє сидіти вдома з дитиною, і хотів стати батьком з 20 років. Дружина теж хоче багато дітей, в цьому пара солідарна.

Бути хорошим татом, на думку Макса – це правильне проведення часу з дитиною. Він не може згадати точний час сина, але вважає, що у них багато спільного і спільних інтересів.

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський шкодує через участь в "Холостяку": "Попіарилися і розбіглися"

Також Знай повідомляв, Макс Чмерковський видав секрети особистого життя з дружиною Петою: "зразковий чоловік і пристрасний мачо".

Раніше Знай писав, одружений Макс Чмерковський отримав визнання від українки після "Танці з зірками": "ти самий...". Відомий хореограф отримав визнання від шанувальниці прям на вулиці.