Законна дружина 75-річного гумориста," стендапера минулих часів " Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, 32-річна Тетяна Брухунова, вельми активно веде свою сторінку в Instagram. Тут у Тані більше 90 тисяч передплатників, а також безліч знімків (без чоловіка).

На цей раз Тетяна вирішила похвалитися своїми досягненнями в сфері кулінарії-показати тортик, який вона спекла, мабуть, самостійно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тетяни Брухунової в мережі Instagram.

Публікація Тетяни Брухунової, скріншот: Instagram
Публікація Тетяни Брухунової, скріншот: Instagram

"Домашні радості", - коротко підписала публікацію Тетяна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, що Тетяна Брухунова змогла сфотографувати тортик, який дуже схожий по верствам на "Медовик". Друзі і підписники почали активно коментувати публікацію і захотіли дізнатися, як вдома приготувати такий десерт самому.

Ось, що пишуть люди: "Це наполеон?", "Танечка а нам рецептик?", "Домашній тортик, сама Танюш намагалася? Класична вкусняшка.", "Як вам вдається їсти стільки тістечок і тортів і не поправлятися?", "Тетяна, Здрастуйте. Не можу реагувати на ваші сторіс. А що у вас за чайна пара сьогодні там? Біла в рожеві квіточки.", "Завжди все по вищому розряду! Молодець Танечка!", "Затишок, краса, гармонія: все про Вас і ваш будинок. З Новим роком", "Я не вмію готувати торти".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Молода дружина Євгена Петросяна прийшла в театр з "волохатими" ногами і показала їх усім: "Я щаслива".

Як повідомляв Знай.uа, в окулярах і з хвостиком: 32-річна дружина Євгена Петросяна перетворилася на Катю Пушкарьову.

Знай.uа писав, Молода дружина 75-річного Петросяна вже без сил, навіть зі стільця встати не може: "Мені подобається процес...".