Зірка "Аферисти в сiтях" Олена-Крістіна Лебідь ще до Нового року, в період корпоративів, радувала українців кумедними ситуаціями.

Наприклад, якось вона сильно напилася, адже їй нібито в Pepsi випадково налили алкоголь, але зараз вона виставила кілька фотографій Павлом Розенко і улюбленою собачкою Сарою, не просто так...

Рощенко і Лебідь, фото: Instagram
Рощенко і Лебідь, фото: Instagram

Олена-Христина заявила, що собачка в Святвечір, 6 січня 2022 року, святкує 2-річчя. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч осіб.

"З іменинницею нас! 🐾🎂🐶. 6 січня два роки тому народилася Аннабелль (за паспортом) і Сарунчик, Сарашпендель, Сарунідзе і, звичайно, Сарочка по-нашенськи!🥰❤️ Приймаємо привітання!🤩🎉", - пише Лебідь в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Першу фотографію вони зробили десь в горах, як і, ймовірно, інші два знімки. На другому можна побачити кілька свічок (одну з цифрою) і паштет, а на останньому Сарочку, яка тягнеться до заслуженого ласощі.

Скрін, Instagram Лебідь
Скрін, Instagram Лебідь

"Бажаю тобі багато любові, тепла і смаколиків. Знай, у тебе кращі господарі😋", "Вітаємо красуню-дочку з 2 роками життя!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь отримала "подарунок" від коханого Розенка-зробив своїми руками: "Одна хвилина, містика..."

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь звалилася на землю після пропозиції: "Сказали, що..."

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь з нареченим Павлом Розенком залишилися голими і голодними після Нового року: "На вечерю два раки"