Відомий ведучий, стендап-комік Сергій Притула вже довгі роки радує українських телеглядачів своєю участю в різних шоу, таких як "Педан-Притула шоу", "Пристрасті за Ревізором", "Україна сльозам не вірить", "Файна Юкрайна" і, звичайно ж, "Хто зверху?", в ході якого протягом декількох сезонів бореться з Лесею Нікітюк.

У п'ятницю, в Україні відзначають Різдво Христове, з чим і вирішив привітати Сергій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 850 тисяч осіб.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

"Збараж бажає всім веселих свят! Тепла і колидки у ваші будинки! Смачної куті!", - пише Притула в публікації.

У коментарях люди відразу ж звернули увагу на те, що ведучий написав саме "колідки" замість "колядок". Як виявилося, це одне і те ж, але на місцевому діалекті.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін, відео You tube Притула Нікітюк
Скрін, відео You tube Притула Нікітюк

"Скільки вже треба було випити, щоб сплутати "колядки" з "колідками"?", "Христос народжується! Славимо Його!", "А все-таки що воно таке? Ви відома людина, повинні застерігати фанів😆", "Веселих різдвяних свят! Сонячні, чудові! Куті запашної, будинку затишної, добрих новин на порозі, щирих людей на дорозі, миру і злагоди в будинок, щастя здоров'я всім!", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Притула)
Коментарі, скріншот: Instagram (Притула)

Нагадаємо, Сергій Притула "відвів" Настю Каменських в магазин для дорослих через мера: "Він кличе на свято"

Як повідомляв "Знай.ua", "Україна має талант", фінал: хто "накинеться" на Ксенію Мішину, Євгена Кота і Сергію Притулу зі своїм талантом

Знай.ua писав, Влад Куран з "Ліги сміху" зізнався, що Леся Нікітюк відмовила йому 5 років тому: "Не знаю, як так збіглося"