Леся Нікітюк вже кілька років займає місце ведучої гумористичного шоу на "Новому каналі" під назвою "Хто зверху?" на пару з Сергієм Притулою.

У п'ятницю українці відзначають велике свято Різдво Христове, з чим вже встигли привітати своїх шанувальників багато зірок шоу-бізнесу. Сергій показав велике сімейство за святковим столом, а Леся вирішила зробити фотографію зі своєї бабусі, якій 87 років.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Знімок вона виставила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,7 мільйонів чоловік.

"З Різдвом Христовим❤️ всім здоров'я... а бабусям довгих років! Моїй сьогодні 87", - пише красуня в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обидві представниці прекрасної статі постали в хусточках, дивлячись в камеру. У коментарях з'явилося багато привітань з Різдвом і побажань бабусі жити довго і щасливо.

Леся Нікітюк, "Пара на мільйон", фото: пресслужба Нового каналу
Леся Нікітюк, "Пара на мільйон", фото: пресслужба Нового каналу

"Здоров'я бабулечке. А Моєї цього літа буде 96", "яке щастя, що баба жива", "Моєї 91 рік", "Довгих років життя в здоров'ї бабусі! У таке свято народилася!❤", "Наймиліше фото❤️ бабусі привітання і низький уклін❤️", - пишуть користувачі під фотографією.

Нагадаємо, Леся Нікітюк "відбила" кума Олі Цибульської і з DZIDZIO довела бабусю до сліз: "Ви нічого не переплутали?"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк зі схрещеними на грудях руками налякала українців: "Виглядає, як похорон"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк зізналася, що зустрічалася з Дантесом: "За 2 роки до того, як одружився на Дорофєєвій"