Відома балерина Анастасія Волочкова зовсім недавно закінчила публікувати пости, пов'язані з судовим процесом, в якому вона бореться з Великим театром.

Вона знову опинилася на Мальдівах, разом з Сергієм, фотографії та відео якого продовжують з'являтися на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Цього разу Анастасія зізналася, що дуже любить красу у всьому. Це може стосуватися і красивого чоловічого тіла, і природи. Але саме в цей момент, звичайно ж, вся увага приділена Сергію і його прекрасній фізичній формі.

"Красиве, струнке, Ставне, спортивне, сексуальне чоловіче тіло не може не захоплювати. З Сергієм я весь час посміхаюся і сміюся.👍 Він не дає мені нудьгувати!😂 І взагалі, нам так прекрасно разом! Душевно і весело👍", - пише Волочкова в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Сексуальний. Дуже🔥", "Сподіваюся, що у вас все серйозно. З Різдвом вас", "Будьте щасливі і улюблені назавжди!🔥", "Пара красива!", "Молодець. Нехай відпочивають.. Не заздріть", "Сережа прикольний, сподіваюся що ваш союз буде красивим і міцним", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, красуня заткнула за пояс Волочкову ефектним шпагатом у польоті: "Шалено, але красиво"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова ніжно притулилася до красеня: "Дуже хороша людина"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова потягнулася до причинного місця Тарзана і Шури - Наташа Корольова приревнує