Лоліта Мілявська приєдналася до решти зірок шоу-бізнесу, щоб привітати фанатів з Різдвом Христовим, поки вона відпочиває у відпустці, біля моря.

Колишня дружина Олександра Цекало поділилася двохвилинним відео, щоб нагадати - ніяких чудес не бувають, або ж існують в дуже рідкісних випадках, коли ви самостійно над ними працюєте, присвячуєте тривалий час розвитку і визначаєте довгострокові цілі в житті. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік.

Лоліта Мілявська, скріншот: YouTube
Лоліта Мілявська, скріншот: YouTube

Вона розповіла про те, що зовсім недавно додивилася інтерв'ю Ксенії Собчак з Оленою Бліновською.

"Я вас дуже прошу, будьте вже дорослими людьми. Вистачає марафонів бажань, всього іншого, на чому люди піднімають скажені бабки. Абсолютно не даючи того, чого ви хочете", - зазначила Лоліта.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому, вона заявила, що не можна підписуватися на всілякі марафони інтервального голодування і працювати з ними тільки, якщо це призначення лікаря. В кінці Лоліта пожартувала, що краще скинутися їй на "алкозілля", бо свята у неї пройшли шикарно.

Лоліта Мілявська, скріншот
Лоліта Мілявська, скріншот

"У Лоли зараз напевно +30, а у мене -30😂 хочу теж у відпустку🤗", "Нарешті то, відомі люди волають до людей включити голову", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська заявила, що її брат був геєм: зізнався перед самою смертю

Як повідомляв "Знай.ua", 58-річна Лоліта зізналася про інтимні пригоди з новим бойфрендом: "Я не з тих, хто імітує..."

Знай.ua писав, Лоліта Мілявська поскаржилася на неприємності: "Навіть напитися не вдалося"