Катерина Нікітіна продовжує викладати різні фотографії та відео в Інтернеті, на яких демонструється її шикарна фігура, гнучкість і різні вміння, досягнуті в ході багаторазових тренувань на пілоні.

Дівчина залишає публікації і в TikTok, і на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 50 тисяч осіб. Зараз вона відповіла на один з образливих коментарів. Користувач звинувачує її в тому, що у неї немає ні грудей, ні попи, а ще все відео з накрученими лайками.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Катя знайшла просту відповідь на цей коментар і порадила користувачеві "сос*ти *опу". Можна помітити, що Нікітіна дуже любить наряди, які підкреслюють її сексуальність, бунтарський характер і пишні форми

Скрін, Instagram Нікітіна
Скрін, Instagram Нікітіна

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@nikitkinna

Ответ пользователю @michaelhurin1 !!! 😂😂😂😂😂😂😂

♬ оригинальный звук - Та самая ɴɪᴋɪᴛɪɴᴀ ⚡️

"Вона і раніше мені подобалася, а після стрип-денсу в "Кварталі" я просто зачарований", "Подивився "Жіночий квартал", вже кілька днів під враженням", - пишуть користувачі в коментарях.

Більшість з них і опинилися у неї в профілі після того самого випуску на телебаченні, коли вона показала інтимний танець на пілоні і заворожила багатьох чоловіків.

Коментарі, скріншот: TikTok (Нікітіна)
Коментарі, скріншот: TikTok (Нікітіна)

@nikitkinna

Жду ваших перевоплощений под мой трек🤩 #новыйгод #новийрік #recommendations

♬ Новий рік - KATRINN

@nikitkinna

Ма GIRL ❤️🥂 #2022 #новыйгод полетели

♬ dźwięk oryginalny - 🧚‍♀️Zodiakara🧚‍♀️

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес повернулася попою, щоб стати співачкою: "Почуєте її"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" затанцювалася з великогрудою красою в 2022 році: "Ці рухи"

Знай.ua писав, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" запалила перед усіма попою на очах у чоловіка: "Нехай так буде завжди"