Максим Галкін часто з'являється на всіляких Youtube-шоу, в яких радує глядачів своєю освіченістю, гумором і кумедними історіями з життя.

Чоловік-один з головних комедіантів Російської Федерації, нарівні з молодим поколінням. Він розповідав, як у минулому бував у Берлінському зоопарку і відчув презирство з боку орангутанга у вольєрі, а зараз він відверто розкрився щодо теми відносин з Аллою Пугачовою.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

"Іноді мої відносини з Аллою досвідчені психологи в Інтернеті трактують, як відносини сина і матері. Це абсолютна неправда, тому що я закохався колись, в першу чергу, в жінку. І ви запитали: "Що на мене вплинуло?". Ось багато років на мене впливає Алла, і я вважаю її своїм головним наставником не з точки зору відносин всередині сім'ї, не з точки зору відносин чоловіка і дружини, ми абсолютно в цьому відношенні рівні, і у нас завжди були абсолютно гармонійні відносини. А з точки зору саме творчого наставника і пошуків шляхів творчої реалізації і взагалі всього іншого, що стосується сцени і публічного іміджу", - заявляє Максим Галкін.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За його словами, в цій же ситуації Алла Пугачова виступає також і головним наставником з точки зору людських відносин. Бо якось на Дні народження він піднімав за неї келих і зробив важливу заяву - за роки спільного життя, через десятки і сотні суперечок, вона ніколи не була неправа.

@_allapugacheva_

🫀 #АллаПугачева #МаксимГалкин #AllaPugacheva @maxgalkinru

♬ оригинальный звук - _allapugacheva_

Нагадаємо, Максим Галкін зізнався, чия кров тече в його жилах-навіть Пугачова не знала: "Дружина-єврейка погубить..."

Як повідомляв "Знай.ua", мріяв про Примадонну ще 20 років тому: як починалися стосунки Алли Пугачової і Максима Галкіна, архівні кадри

Знай.ua писав, Максим Галкін зізнався, як став жертвою орангутанга у вольєрі: "Я вирішив, що у нього нервовий тик"