Росіянин Хабіб Нурмагомедов поділився з фанатами радісною звісточкою через практично два роки з моменту, як здобув останню перемогу у своїй кар'єрі.

Колишній чемпіон UFC у легкій ваговій категорії, 32-річний боєць, у жовтні 2020 року виграв Джастіна Гетжі на турнірі UFC-254. А зараз він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 32,4 мільйонів чоловік, розмістив нову публікацію, в ході якої заявив про намір відправитися в Сполучені Штати Америки і взяти участь в ексклюзивному заході.

Нурмагомедови, скріншот: Youtube
Нурмагомедови, скріншот: Youtube

"США, я йду. Відправляю свою локацію: 25 січня, Детройт, Мічиган. Разом з Інститутом Міфтаа і ClassAEvents я стану учасником ексклюзивного вечора, який не можна пропустити!", - заявив він.

Це все після того, як 19 березня 2021 року Дейн Уайт - президент UFC - підтвердив те, що Хабіб закінчив кар'єру і звільнив таким чином титул у легкій вазі, залишившись непереможеним.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов і Майк Тайсон, фото: Instagram
Хабіб Нурмагомедов і Майк Тайсон, фото: Instagram

Це все сталося після того, як помер його батько у віці 57 років. Ця подія і вплинуло серйозним чином на подальшу кар'єру Нурмагомедова, бо згодом він прийняв рішення побільше проводити часу з матір'ю.

Нагадаємо, Нурмагомедов наїхав на копа, щоб вилетіти з країни, Хабіб не ворушиться: "Поліцейські будуть вибачатися"

Як повідомляв "Знай.ua", "Чемпіон, ти надихаєш": Хабіб Нурмагомедов і Кріштіану Роналду зустрілися заради битви поглядів

Знай.ua писав, на Олександра Зінченка накинулися фанати після фото з Хабібом Нурмагомедовим: "Коли з Кадировим..."