Зірка "Аферисти в сiтях" Олена-Крістіна Лебідь поділилася несподіваною приємністю, що трапилася з нею і Павлом Розенком просто на трасі.

Телеведуча поділилася 18-секундим відео, зафіксувавши на нього момент з різдвяним Вертепом. Вона стоїть біля машини, поки її обступили хлопці в цікавих нарядах і заспівали невелику колядку. При цьому, хлопці або сильно соромляться камери, або ж впізнали Олену-Крістіну і почали бентежитися.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Виклала відео Олена-Крістіна на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 305 тисяч осіб.

"Різдвяний Вертеп біля траси!️ ️Тормознули машину рукою!🤟 Несподівано!🙈 Але дуже яскраво і класно!🤩 👏 P. S. улюблений дав!👍", - пише Лебідь в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хтось навіть вирішив пожартувати в коментарях на тему того, що хлопці явні аферисти.

Рощенко і Лебідь, фото: Instagram
Рощенко і Лебідь, фото: Instagram

"А що колядувати тяжко?", "Супер, за що я люблю село і тих людей, що живуть в ній - вони завжди щирі", "Ти така, як треба, але реакція не дуже", "Колядники, напевно, були в шоці, зупинилася зірка телебачення, зі святом!", "Двоє так дивляться😄", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала "красуню-дочку", якій подарувала паштет на 2-річчя: "Аннабелль за паспортом"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь отримала "подарунок" від коханого Розенка - зробив своїми руками: "Одна хвилина, містика..."

Знай.ua писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь звалилася на землю після пропозиції: "Сказали, що..."