Відома актриса і зірка "Сватів" Інна Корольова відверто розповіла, чому її доньці не подобалося зніматися в серіалі в ролі Жені.

Про це актриса розповіла в інтерв'ю Лізі Дідковській.

Так, стало відомо, що дочці Інни Корольової Уляні Іващенко не подобалися зйомки в "Сватах". Їй на той момент було всього п'ять років, і дівчинці все швидко набридало.

Інна Корольова з донькою. Фото: instagram.com/korolevainna/
Інна Корольова з донькою. Фото: instagram.com/korolevainna/

" Уляні не дуже подобалося зніматися. Їй було п'ять років на початок зйомок. Їй все набридало. Вона говорила, що буде ловити джмелів і комах. Я їй пояснювала, що це її перша велика роль", — розповіла Інна Корольова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Актриса зізналася, що їй навіть доводилося проводити виховні бесіди з донькою. Але також зазначила, що незважаючи на те, що їй все це не сильно подобалося, дівчинка працювала добре.

Інна Корольова. Фото: instagram.com/korolevainna/
Інна Корольова. Фото: instagram.com/korolevainna/

"Вона просто втомлювалася і говорила: "Ну одне і те ж. Одне і те ж 25 разів з різних ракурсів. Ну що таке". Ось це було. Але віддавалася роботі вона чесно. Плакала, сміялася. Вона втомлювалася", - заявила Інна Корольова.

Варто нагадати, що Уляна Іващенко зіграла в першій і другій частині "Сватів" роль Жені Ковальової. Пізніше її замінила інша актриса Софія Стеценко, а потім Анна Кошмал.

Нагадавши, що Ольга Миколаївна "обскакала" Валюху з серіалу "Свати" по красі і прикувала до себе погляди: "схожа на Ротару". Актрис з серіалу "Свати" порівняли в сьомому сезоні-але Валюха втрачає свої позиції

Раніше Знай писав, "Свати" звели їх на довгі роки: Анна Кошмал зізналася, без кого не стала б тією самою Женькою. Як виглядали головні зірки серіалу 10 років тому. Зйомки, на яких вони знайшли ще одну сім'ю

Також Знай повідомляв, як виглядала сім'я актора Добронравова з "Сватів" багато років тому: з молодого татка в бородатого Діда