Слава Камінська розповіла про свій відпочинок в Туреччині. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Слава Камінська відома по участі в знаменитому дуеті "НеАнгели", проте зараз вона активно розвиває свою сольну кар'єру. Жінка користується популярністю в соціальних мережах, зокрема на її Instagram-сторінку підписаний один мільйон чоловік. З ними вона ділиться різноманітними фотографіями з її життя і іноді спілкується через сторіс.

8 січня жінка опублікувала фото в соціальній мережі Instagram з турецького міста Белек в провінції Анталья. У підписі до неї вона повідомила, що потребує перезавантаження і опинилася в подрузі на курорті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Мені здається не тільки в моєму житті відбувається таке, коли потрібно перезавантажиться, щоб Зозуля не з'їхала, з'являються люди і обставини, які показують тобі, наскільки прекрасне життя ! У мене був дуже важкий рік ( по всіх фронтах) І я вирішила для себе, що назад дороги немає 😘 все , що мене не вбиває, я не купую 🤣🤪 Так от😜Якимось дивовижним чином я опинилася з подругою, яка завжди мене підтримує, більше ніж важить сама в кг 🤣 в Туреччині в січні 🤦🏽♀️🤪 і знаєте що ? Мені здається я побачила Туреччину іншими очима. Це реально мій сезон в цій країні:)", - зазначила Слава Камінська.

Нагадаємо, що розлучена Слава Камінська ніжно звернулася до свого "першого і єдиного"

Раніше повідомлялося, що Слава Камінська "возз'єдналася" з колишнім чоловіком

Також, Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею