Ектор Хіменес-Браво привітав українців з Різдвом. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

7 січня шеф-кухар опублікував фотографію зі своєю мамою на тлі новорічної ялинки. У підписі до знімка він привітав українців з Різдвом.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

" скільки в повітрі літає свята і благодаті! Великий день! Нехай він принесе вам приємні зміни, нехай в цей день ви зв'яжетеся з тим, з ким давно не мали можливості вийти на зв'язок! Нехай Різдво 2022 року буде по-справжньому чарівним і принесе нам мир! 🙏 В Україні мене вчили в цей день говорити: Христос народився! Буду чекати вашу відповідь!) 👇 ",- повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати привітання.

"Як добре, що Ваша мама з вами. Бережіть її, дай Бог вам обом здоров'я, адже це головне в житті, довгих років❤️"; " з Різдвом Христовим! Миру і здоров'я💖 💖 💖 💖 💖"; "славимо Його", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що розлучена Слава Камінська ніжно звернулася до свого "першого і єдиного"

Раніше повідомлялося, що Слава Камінська "возз'єдналася" з колишнім чоловіком

Також, Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею