Олександр Зінченко розкрив секрети спільного життя з владою

Подружню пару українського футболіста і журналістки вважають однією з найкрасивіших в Україні. Як відомо, в жовтні 2019 року футболіст Олександр Зінченко зробив пропозицію журналістці владі Седан. У березні минулого року пара розписалася, а 24 серпня в Києві відбулося весілля.1 серпня 2021 року у пари народилася довгоочікувана дочка, яку вони вирішили назвати - Єва.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

Пара не дуже часто ділиться подробицями особистого життя, проте зовсім недавно Олександр Зінченко розповів про взаємини з дружиною. Виявляється, що Влада Седан є його особистим тренером і завжди мотивує футболіста української збірної.

Олександр Зінченко і Влада Седан, фото: Instagram
Олександр Зінченко і Влада Седан, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"То як вона мене пилососить і полірує, мене так ніхто ніколи... Серйозно мій confidence відразу падає туди.. back to zero. Якщо я приходжу в роздягальню після гри і від неї немає СМС. Весь. Значить я провалив гру. Коли вона пише з перемогою - це значить нормально", - зазначає Олександр Зінченко.

При цьому сама Влада сиділа поруч і сміялася під час Цього відвертого спітчу. Дівчина сказала, що нічого поганого своєму чоловікові не пише.

@rocket_sport

Зінченко:-"Те як вона мене пилососить 😱"#зінченко #зинченко#владаседан #збірнаукраїни #українавперед

♬ Infinity - Jaymes Young

Нагадавши, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського та Миколу Тищенка - "ви собі рейтинг опустіть"

Як повідомляв Знай.uа, Джамала відповіла, скільки їй заплатили на Євробаченні: "крім кришталевої нагороди, я отримую ще..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов і Катя Осадча привели нову "жінку" в своїй будинок і одягли за свій рахунок: "Фокусники"