Тіна Кароль дала автографи своїм фанатам. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, а на Тікток-сторінці 289,1 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією в Insta-stories. Також у співачки безліч фан-акаунтів.

На одному з них під назвою pashtina_official показали, як українська співачка дає автограф шанувальникам. Зокрема, на відеозаписі можна побачити, як до співачки підходять діти і просять підписати зошити з Грінчем.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це вам шоколадка, тут ззаду лист. І можете підписати?",- каже одна з молодих дівчат. Тіна Кароль погоджується, відзначаючи що Грінч, який зображений на зошитах дівчат дуже популярний.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Давай на ручці", - каже українська співачка, пропонуючи розписатися на руці дівчини.

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"