Алла Пугачова - неймовірно популярна радянська естрадна виконавиця, що стала "символом російської жінки".

Зараз їй 72 роки, вона одружена з гумористом Максом Галкіним і не дуже часто з'являється на публіці, тим більше, поки в світі спостерігаються серйозні проблеми з пандемією коронавірусу (COVID-19). Алла досить рідко, але хоч щось показує з фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 3 мільйонів чоловік.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram
Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

І зараз ми торкнемося святкування Різдва, на якому російський шоумен Макс Галкін побував без своєї коханої. Велика компанія друзів зібралася разом, щоб відсвяткувати цей світлий день, про що повідомила її давня подруга Іда Достман.

"За багаторічною традицією на Різдвяну вечерю, ми завжди збираємося разом❤️ Дякую за теплий вечір Різдва😍 зі святом, тепла і затишку Вам і вашим близьким🙏", - пише жінка в публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Офіційної версії чому Алла Пугачова пропустила дружні посиденьки немає.

Іда Достман, скріншот: Instagram Stories
Іда Достман, скріншот: Instagram Stories

"Чому Макс один? Де Алла?", "А де Алла Борисівна?", "А де ж Аллочка?", "Без Алли нудно", "Як приємно дивитися на компанію прекрасних людей, добра і світла", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Максим Галкін спростував те, що Алла Пугачова його мама - допомагали психологи: "ми рівні"

Як повідомляв "Знай.ua", Христина Орбакайте націлилася на маминого колишнього Кіркорова, навіть Дід Мороз обімлів: "Діти злякаються"

Знай.ua писав, Олексій Панін викликав на бій онука Алли Пугачової - рукавички і шоломи вже напоготові