Стало відомо, що навесні 2022 року на телеканалі ТЕТ вийде нове реаліті-шоу під назвою "Свидания без фильтров", в якому візьмуть участь такі експерти, як Даша Астаф'єва, Олексій Дурнєв, Олександр Еллерт, Андрій Рибак, Валерія Мандзюк і Анастасія Дерська.

Вони будуть дивитися на спроби героїв знайти супутника в ході реальних побачень наосліп і коментувати все, що відбувається, особливо коментуючи незручності і зворушливі моменти.

Скрін, Instagram Еллерт
Скрін, Instagram Еллерт

"Нове шоу - це не тільки гумор, а й шанс зустріти другу половинку. На кастинг приймалися заявки тисяч самотніх українців, зневірених зустріти любов", - йдеться в описі цього шоу.

Але ж Олексій Дурнєв, у якого є власне шоу на Youtube, пов'язане з переглядом смішних Stories і профілів, а також Олександр Еллерт з Андрієм Рибаком, які брали участь у першому сезоні романтичної "Холостячки", легко впораються з цим завданням. Зараз вони і займаються тим, що коментують те, що відбувається.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Андрій Рибак, "Холостячка", фото з власних джерел
Андрій Рибак, "Холостячка", фото з власних джерел

Наприклад, у двох учасників реаліті на СТБ, є власний проект на Youtube-каналі "Но это не точно", де дивляться минулі випуски з гумором.

@xo_lostyak

Чувствую, будет смешно😄 #холостячка #эллерт#рыбак#сашаэллерт#андрейрыбак#xo_lostyak

♬ Infinity - Jaymes Young

Нагадаємо, відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко з "Холостячки" зізнався, наскільки успішним став у 2021 році: "Все не так просто"

Як повідомляв "Знай.ua", Олексій Дурнєв позаздрив 72-річному Поплавському через обнімашок з молоденькими студентками: "Серйозно, бл*ть?"

Знай.ua писав, відкинутий Ксенією Мішиною Андрій Рибак з шоу "Холостячка" розповів про свій перший секс: "Я не розумів, як потрібно"