Валерія Товстолес, як і багато інших зірок "Жіночого кварталу", вирішила провести хоч трохи зимового часу поза Україною, там де є море, пляжі, сонечко і тепло.

Марта Адамчук і Віра Кекелія опинилися на Мальдівах, Ірина Сопонару вирішила полетіти в Таїланд, а ось Валерія Товстолес вибрала більш легкий варіант - вона взяла шлях на Єгипет, звідки і ділиться останніми фотографіями і відео, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 35 тисяч чоловік.

Валерія Товстолєс, фото: Instagram
Валерія Товстолєс, фото: Instagram

"Як повернутися назад в зиму?", - пише Валерія в публікації.

Перші дві фотографії були зроблені біля басейну, в яскравому-яскравому купальнику і в шкіряній куртці. Вона лягла, притримуючи руку біля обличчя, демонструючи витонченість своєї фігури. А потім Товстолес, в тому ж піджаку згадала про модельне минуле. Вона пройшлася по нічній території готелю в тому ж піджаку, елегантно поправляючи волосся і піджак і рухаючи тазом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Валерія Товстолес, фото: Instagram
Валерія Товстолес, фото: Instagram

"Правильно говорити не як,а нах*я", "Ти взагалі хто, Опудало...", "Як ніби прийшла мама і ти хочеш швидше здатися на подіумі, щоб потім раніше почати слухати мораль і закінчити все інше", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес повернулася попою, щоб стати співачкою: "Почуєте її"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" заволоділа чоловіками після танців на пілоні, але один незадоволений: "Ні ц*цьок, ні ж*пи"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"