За тиждень до Нового року відомий український співак Віталій Козловський несподівано змінив імідж і збрив бороду, яку носив довгими місяцями.

Згодом, на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 75 тисяч осіб, з'явилося не менше п'яти фотографій без бороди. Без неї дуже важко звикнути до обличчя Віталія, але він щасливий. Однак зараз ми обговоримо відео, зйомки в якому проходили на етапі, поки рослинність ще була. Мова стосується шоу на Youtube під назвою "підкати".

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

У цьому новорічному ролику взяли участь багато популярних людей України, включаючи Віталія Козловського, TikTok-блогершу Дашу Кубик, "Холостяка" Мішу Заливако, Антона Wellboy, Жені Кота, позитиву і так далі. Чоловіки позмагалися з дівчатами на предмет підкатів. Але деякі з них були за межею.

У якийсь момент до Козловського підійшла Карина Тимків, яка любить хизуватися голими і пишними формами в мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мені вже подобається, роздягайся!", - каже несподівано Віталій.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

- Блін, ти такий гарний. Я б так хотіла побачити... твій ч... чл... може перезапишем? Я просто твій чл*н ковтаю.

"Можна, так? Я обійму. Можна роздягнутися, якщо ти хочеш, звичайно. Ну, звичайно, так!", - відповів Віталій після різкого подиву.

Нагадаємо, Віталій Козловський розповів про містичний вплив числа 18 на його життя - це посприяло кар'єрі: "Я переміг"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський збрив бороду і перетворився на 17-річного хлопчика: Оля Цибульська не знайшла слів

Знай.ua писав, самотній Віталій Козловський показав, як правильно "розсовувати ноги": "Наочна інструкція"