Студія "Квартал 95" показала фрагменти з випуску свого шоу разом з Євгеном Кошовим і Олександром Пікаловим. Відповідний пост з'явився на офіційній Тікток-сторінці.

Гумористичне телешоу" Вечірній квартал " йде на екранах українських телевізорів близько п'ятнадцяти років. Попри те, що воно починалося як виступи команди "Квартал-95", передача отримала неймовірну популярність серед українців через їдку політичну сатиру. Попри те, що один з головних учасників передачі - актор Володимир Зеленський став президентом країни, шоу все ще є рейтинговим.

"Квартал 95", фото: Instagram
"Квартал 95", фото: Instagram

Після святкування Нового 2022 року на Тікток-каналі" Квартал 95 " з'явилося відео новорічного номера Олександра Пікалова та Євгена Кошового. У випуску зібралися найцікавіші помилки, застереження, які залишилися за кадром.

@kvartal95_official

#квартал95 #kvartal95 #покажи_страну #времятикток #ЧистоNews

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
♬ оригинальный звук - Kvartal95_official

"А заспокоїти світову громадськість було світову громадськість було довірено Володимиру Жириновському", - повідомляє Євген Кошовий і не дуже виразно вимовляє ім'я політика, на що його поправляє суфлер.

Євген Кошовий. Фото: 95 квартал
Євген Кошовий. Фото: 95 квартал
Євген Кошовий. Фото: 95 квартал

"Жири", - повідомляє дівчина, на що український комік відразу знаходить їдку відповідь:"Сама жри". Олександру Пікалову цей жарт подобається і він зі сміхом додає:"не можна нам жерти, не влазимо вже".

Нагадаємо, зірка "жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."

Знай.ua писав, актриси "жіночого кварталу" показали себе без одягу: хочуть навчити українок любові до себе