Дівчата домагаються прихільності Михайла Поплавського танцями. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський є вкрай екстравагантною особистістю в нашій країні. Зокрема, у нього величезна армія шанувальників в соціальній мережі Instagram в 2,8 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен його пост.

9 грудня Михайло Поплавський опублікував відео, в якому постав у червоному костюмі, чорних окулярах поруч з барабанною установкою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Що потрібно танцювати, щоб потрапити до мене в балет?🤔", - повідомляє Михайла Поплавський. Потім він показує двох молодих дівчат у коротких сукнях, які танцюють відверто.

Фоловери активно почали коментувати дане відео.

"відмінне відео"; "ви класний";" всі дівчата як на підбір";" суперовий настрій";" бажаю всім гарного настрою", - повідомляють вони.

Нагадавши, Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "тривав всього 30 хвилин"

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".