Відома українська співачка Катерина Павленко, учасниця колективу Go_A зізналася, чому вони не змогли домовитися з переможцями Євробачення про дует.

Про це стало відомо завдяки сюжету, який вийшов у програмі "Світське життя". Там дівчина зізналася, що ніякого дуету чекати не варто, і причин для цього кілька.

Ще в травні світ Євробачення шокувала новина про те, що Maneskin і Go_A готують спільну пісню, і більше того, вона вже готова, і чекає узгодження з лейблом італійських артистів.

Катя Павленко, фото: скріншот з відео
Катя Павленко, фото: скріншот з відео

Всі вже чекали, що цей хіт розірве всі чарти, однак, цього так і не сталося, і невідомо коли станеться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Давайте я прямо зараз скажу, що її не буде і ми назавжди закриємо це питання. Ми не змогли вирішити юридичні питання, що стосуються лейблу і взагалі менеджменту. Тому, як ідея вона є, але побачимо, що буде далі. Поки група не готова до співпраці через певні юридичні нюанси " - розповідає Катерина Павленко в інтерв'ю.

Все тому що, Європейський музичний ринок працює не так, як в Україні, і мова йде не про монетизацію, а про співпрацю. У майбутньому, можливо, коли інтерес до них впаде, вони повернуться до цього питання, проте зараз - у них вкрай мало вільного часу.

Катя Павленко, фото: скріншот з відео
Катя Павленко, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що 7 березня відбудеться перший концерт італійського колективу в Києві, і чи зустрінуться вони там в Go_A - поки що невідомо, пропозиції від організаторів не надходило.

До слова, досить часто шанувальники припускають, що Катя Павленко по дівчаткам, однак, цього разу вона вирішила розвіяти всі міфи:

"Якщо чесно, я так люблю хлопців, що мені здається, що у них шансів немає" - каже дівчина.

Нагадаємо, що солістка Go_A Катя Павленко після приниження від Іво Бобула назвала дату весілля

Раніше повідомлялося, що золістку Катю Павленко силою "заблокували" в таксі: "Я не могла вийти, він закрив двері"

Також, Катя Павленко з Go_A не очікувала таких таємниць.