Відомій українській моделі, яка стала переможницею конкурсу" Міс-Україна Всесвіт " Ганні Неплях захотілося розповісти про те, куди вона вирушила відпочивати цього разу.

Новий пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є, і де за її життям стежать 312 тисяч читачів.

На фото Неплях в чорній толстовці, з подушкою під головою і з навушниками посилає всім повітряний поцілунок.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

"А тим часом з 10 годин польоту мені залишилося два, і я вперше буду на новому континенті і навіть на Західній півкулі Землі. Здогадалися, куди? Якби можна було відправитися в будь-яку точку планети вже сьогодні, куди б ви поїхали? І з ким?",- загадала вона загадку своїм передплатникам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Втім, вони швидко її розгадали.

"Кіра все спалила, Мексика!", "Кіра з 10 ранку бухає вже», - зазначають коментатори.

"Як завжди, з донькою і групою в Мексику!«, "А ось відправилася зараз би в Таїланд, хоч і була там, дуже там добре мені і спокійно», "Якби можна було відправиться в будь-яку точку світу сьогодні, то я б вирушила до Бразилії", - діляться з нею її підписники.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Нагадаємо, що учасниця "Міс Всесвіт" Анна Неплях зізналася, що дозволяє чоловікам, коли ніхто не бачить: "Змішується з жаром твого тіла".

Раніше повідомлялося, що Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" змінить професію на "серйозну"

Також, любителька "міцного" Анна Неплях бурхливо відреагувала на зауваження про виліт з "Міс Всесвіт"