Відома українська блогерка Анастасія Похрещук, яка знайома всім по любові до пластичних операцій і незвичайної зовнішності, вирішила дати поради розведеній жінці, як побороти депресію.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами, або ж порадами щодо особистого життя. Цей раз не став винятком.

Цього разу їй поставили запитання, з проханням дати пораду, як вийти з депресії після розлучення. Відповідь вийшла дуже розширеною, і Анастасія Покрещук зазначила, що це має бути на сторінці в якості поста.

Дівчина зазначила, що вона відчуває себе погано без чоловіка, і всьому виною бабуся з мамою, які вселили, що в житті потрібно знайти собі чоловіка, купити машину, квартиру, і так далі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Зараз ти можеш рости, розвиватися, приділяти час тільки собі коханій, розумієш. І ти можеш чогось досягти в цьому житті більше сама з собою. Ти особистість, коли у тебе є голова, ноги, руки, і ти спокійно можеш себе почувати без якогось гівна"-каже дівчина.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Я відмінно відчуваю себе ♪ немає мужика сходжу і свічку поставлю і нового на пару років знайду ♪";

"Настя!Анастасія! Я це на жаль зрозуміла в 50років!але!краще пізно! Чим ніколи! Навіть я підписуюся твоєю енергією🔥";

"🔥🔥🔥";

"Всі чоловіки країни:🗿 🗿 🗿";

"Настя, обожнюю Вас🙌 🙌";

"Золоті слова 💯%👍 👏 👏 👏 🙌 😅";

"Обожнювати�😍�".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що королева пластики Настя Похрещук захотіла стати Малефісентою, але українці не оцінили "нову" Анджеліну Джолі

Раніше повідомлялося, що Анастасія Покрещук показала себе маленькою, бунтарський характер було видно ще тоді

Також, королева пластики Настя Покрещук показала, що зробила зі своїми очима