Максим Галкін зараз по праву один з кращих гумористів Російської Федерації і тримається нарівні з більш молодими коміками, представниками стендапу.

Чоловік довгі роки одружений на відомій виконавиці Аллі Пугачові. Через два роки після весілля сурогатна мати народила їм дівчинку і хлопчика - Єлизавету і Гаррі, яким зараз вже по вісім років. Вони-то і стали головними героями нового відео на сторінці Галкіна в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

"Спортивно-розважально! Гарік грає, Ліза і Алла танцюють!", - пише Максим Галкін у публікації.

У цей момент Гаррі взяв в руки губну гармошку і вирішив зіграти на ній якусь пісню, а Єлизавета, в той же час, станцювати щось схоже на національний українськи гопак. Все це вони роблять в особистому спортивному залі. У самий кінець в кадр влетіла Алла Пугачова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

"Так от виявляється як треба! Я мабуть не правильно займаюся в тренажерному залі", "Які ж талановиті, милі і хороші дітки у вас, Максим", "Немає нічого кращого дитячого сміху!", "Пощастило тобі, Макс з дружиною... крута дісталася...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Алла Пугачова проігнорувала Різдво з давньою подругою, Галкіну довелося віддуватися за двох: "Чому Макс?"

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін спростував те , що Алла Пугачова його мама - допомагали психологи: "Ми рівні"

Знай.ua писав, Максим Галкін зізнався, чия кров тече в його жилах - навіть Пугачова не знала: "Дружина-єврейка погубить..."